sâmbătă, 3 iulie 2010

aventurile lu' ăla micu'

no, azi îi iar sâmbătă...e cam ciudat să fie iar sâmbătă, dat fiind faptul că a fost sâmbătă și înainte de duminica trecută, iar de obicei sâmbetele veneau doar după vineri, nu ca azi; zic, așa ca o introducere și ca o reflectare asupra unei întrebări care a tulburat omenirea timp de mii de ani, l-a văzut cineva pe Zdreanță?
Și nu am nimic despre care să scriu în mod special dar data trecută am avut și nu v-a plăcut :(, o să povestesc ce meseriaș e să fi ăla micu' dincolo de toate mătușile și rudele enervante care te trag de fălcuțe (cut it out guys!). Deci! Să vă descriu o zi obișnuită. Ăla micu' se trezește zilnic înconjurat de femei, cu care de altfel se și învelește noaptea când îi e frig fix la ouțe. Îi este servită cina (că așa e el mai JMecher) în pat în timp ce slugarnicii se îndeletnicesc cu ducerea gunoiului în locu lui, că așa i-a zis bo$$a. În timpul zilei ăla micu își cOordonează afacerile (nu ca ăștia ) din camera lui fix din chiloții săi (pă care îi dețâne pă persoană fizică) în caz că vă întrebați.
Și zilnic vin la ușa lu' ăla micu' țiganii să le dea binecuvântarea lui că pleacă în Spania și le e frică să nu îi taie careva p-acolo și să le fure pirandele că au investit multă șaorma în ele, asta înainte de prânz zic, că după prânz ala micu' se transformă în super-ăla micu', un erou legendar cu identitatea încă nedezvăluită dar care nu e prea popular prin Românica pentru că nu prea are aprobare de survolare aeriana a Piteștiului și zboară mai mult pe la ruși saracu.....da e foarte cunoscut în Архангельск unde a devenit deja o vedetă locală. Locuitorii din Архангельск sunt foarte simpatici așa de felul lor, da-s cam proști, cam ca aici....și nici nu rezistă mult la băutură așa cum ai crede, pentru că în general treaba lu super-ăla micu' este să ducă cetățeni beți acasă și să ajute pisicile aruncate la beție pe vreun reactor nuclear să coboare de acolo..
când se întoarce acasă super-ăla micu se transformă în ăla micu' fără ca nimeni să bănuiască adevărata lui identitate și se duce la cele mai Șmechere petreceri unde normal că a fost invitat. Acolo se dezlănțuie până în zori, pentru că fiind sufletu petrecerii nu-l lasă nimeni să plece înainte de sfârșit și când pleacă, pleacă și el ca omu' cu vreo 3-4 fomei dupe el să aibe cu ce să se învelească că noaptea e cam frigutz pentru el. gata...ajunge pentru azi :D ÎNTREBARI ?








note: facts may differ; may contain traces of nuts;

Un comentariu: