duminică, 18 iulie 2010

I'm back baby!

Bine v-am regăsit băi copilași, știu ca n-am mai scris nimic de ceva timp dar vă asigur că am un motiv foarte serios pentru care am făcut asta și anume că nu dau 2 bani pe voi! dacă cineva v-ar oferi gratis împreună cu o perie de toaletă, ei bine, v-aș lua doar pentru peria de toaletă...dar înțelegeți voi ce vreau să spun. Și cică sunt eu hotărât să scriu ceva serios astăzi dar subiectele astea tot vin și pleacă așa că o să abordez pe cel mai comun dintre toate...MUZICA
Toată lumea iubește muzica. Nu toată lumea iubește muzica bună. Unii oameni pur și simplu nu știu, sau au uitat ce-i aia muzica bună(da...știu, înfricoșător nu?). În mod sigur nu vreau să mă dau un cunoscător sau să vă vorbesc de sus la capitolul ăsta, dar voi ați auzit ce ascultă copiii în ziua de azi?!?! WTF?! Și când te gândești că muzica comercială pornise așa de frumos cu un viitor măreț înainte..eheee, anii 50...60..(BTW uite și melodia zilei aici...superbă)Chiar mă întreb dacă în viitor generațiile care vor urma vor cataloga asta ca oldies but goldies:-?
Ok...și chestia care va urma e furată dintr-un filmuleț deko de pe youtube, dar totuși, imaginați-vă cum nepoții noștri o să asculte toate porcăriile posibile în viitor și noi o să fim țâfnoși și o să urlăm la ei să dea prostia aia mai încet și să bage o melodie decentă (chiar asta dacă se poate).
Și totuși, industria muzicală din România e sublimă înfloritoare, dar lipsește cu desăvârșire...
Și ce pot să mai spun în plus..pornisem cu răbdare și încredere că o să scriu un post fain, dar a ieșit chestia asta...aia e....poate data viitoare...mi-e lene până să și recitesc chestia asta, așa că dacă nu înțelegeți nimic e din vina voastră :D. pa

P.S. mi-am amintit :)) mai vroiam să mai zic câte ceva și despre oamenii care se droghează și apoi scriu o capodoperă muzicală...nu vreau să dau nume (Bob Marley) dar totuși...înțelege vreunul din voi ceva din superbitatea asta de melodie?
Și cea care le depășește pe toate bineînțeles este această chestie...



SFÂNTUL SCAFANDRU!


SCAFANDRULE SFÂÂNT, ai coborât prea mult în marea miezului de noapte
ooo ce se-ntâmplă cu mine
călăreşte tigrul, poţi să-i vezi dungile dar ştii că e curat
ooo înţelegi ce vreau să zic
tre să scăp, scafandrule sfânt

am diamante strălucitoare, ca ochii pisicii în albastrul şi negrul
ceva vine după tine, păzea!
Aleargă spre dimineaţă, poţi să te ascunzi în soare până vezi lumina
oo şi o să ne rugăm să fie bine

4 comentarii: